понеділок, 13 січня 2020 р.

   Презентація  аудіокниги О.Радушинської «Метелики в крижаних панцирах»

     «Вже не діти, але ще й не дорослі…» – так починається книга хмельницької письменниці Оксани Радушинської «Метелики в крижаних панцирах».     
    Підлітковий вік – непростий період у житті людини. Стосунки з однолітками та дорослими, перші почуття та переживання, мрії, які обов’язково збуваються – про все це йдеться у книзі. Головна героїня – дівчинка-підліток, яка після автомобільної катастрофи , в якій загинули її батьки, опинилася в інвалідному візку.
 Бібліотекар розповіла на презентації про те, що книга вийшла друком ще в 2015 році. А в 2019 році Український культурний фонд підтримав проєкт Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Шевченка «Особлива книга для особливих дітей». Проєкт спрямований на популяризацію творчості письменниці з інвалідністю Оксани Радушинської та створення умов для рівних можливостей доступу до книг інклюзивної тематики для дітей із вадами зору.
  Після прослуховування уривків з книги 11 учасників заходу ділились своїми враженнями, переживаннями.
   Аудіокнига «Метелики в крижаних панцирах» конвертована у формат DAISY і розміщена на інтернет-ресурсі Першої української дейзі-бібліотеки. Також аудіокнигу можна знайти на платформі Першої онлайн-бібліотеки аудіокниг українською проєкту "Слухай»", вебсайті обласної бібліотеки , а також ви можете прослухати  її на сторінці нашого блогу  за посиланням

Приємного прослуховування!

Немає коментарів:

Дописати коментар