пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.



Уїк - енд  "Візьми з собою посмішку"


    На сторінках міжнародного календаря є такий день - Всесвітній день посмішки, в який нас закликають вкрай позитивно впливати на наш з вами настрій. Всі ми люди, різні люди. Щоб домогтися гарного настрою, для кожного з нас, принаймні, необхідно щось особливе. Для когось мир у всьому світі, для когось нове авто. Комусь досить прогулятись на свіжому повітрі, а для когось стабільно сірі будні вже викликають відчуття норми і зовсім нічого не хочеться міняти. Ну вже ні! Все це якось складно. "Давайте посміхатись!"- такий девіз оголосила бібліотека 3 жовтня для своїх читачів. 

Саме цього дня, у переддень Дня посмішки, відвідувачі мали прекрасну нагоду зарядитись хорошим настроєм на тривалдий час, адже бібліотекарем та  активними читачами для них була підготовлена пізнавально - розважальна програма: лунами веселі пісні, звучали гуморески, дехто розповідав кумедні історії з власного життя.

    Чудовим засобом сміхотерапії є й книжки, адже багато письменників поважають та використовують гумор у своїх тварах. Тож для покращення настрою іноді достатньо обрати правильну книжку. І цим також займались відвідувачі під час зустрічі, адже бібліотекар підготувала цікавий квест на пошук гумористичних книг серед усього різноманіття книжкового фонду.




Немає коментарів:

Дописати коментар