четвер, 29 березня 2018 р.


    Підвищення профмайстерності

      Для підвищення професійного рівня я, як бібліотекар, постійно відвідую найрізноманітніші навчання. Зокрема і ті, що проходять на базі Городоцької центральної бібліотеки.

     Так, 28 березня для бібліотечних працівників проведено методдень "Бібліотечні фонди: нові тенденції формування та використання".

      Працівники бібліотек громади взяли участь у вебінарі "Бібліотечні фонди - основа діяльності бібліотек громади", який організувала Хмельницька ОУНБ, і на якому надавались онлайн - консультації на теми "Особливості формування бібліотечного фонду в сучасних умовах діяльності бібліотеки", " Методика вивчення складу та використання бібліотечних фондів у сільських бібліотеках".


   Також бібліотекар В.В.Теслюк взяла участь у тренінгу "Управління проектами. Від ідеї до реалізації", який провели працівники відділу економічного розвитку та інвестицій Городоцької міської ради Бігняк Катерина Євгенівна та Юрченко Альона Олександрівна. Вони надали змістовну інформацію про поетапне написання проектів, детально розповіли про благодійний фонд "Безпечна країна" та Міжнародний фонд "Відродження"





Немає коментарів:

Дописати коментар